söndag 4 november 2007

Grey's Anatomy

Och på tal om filmer och sånt. Om en tv-serie kunde vara en maskot, så kunde vår grupps maskot vara Grey's Anatomy (föregående länk går till IMDB -- inga spoilers så länge du inte klickar på fel säsong eller något. Här är den officiella sidan; men Vi som inte vill veta vad som händer aktar oss givetvis för den!! Eller gör som Fatima, och lägger ena handen över ögonen, men kisar genom fingren).

Eller ja, Henrik tittar inte; Malin gör det knappt, men för resten av oss, så! Och särskilt då den ovannämnda Fatima. Varje onsdag tittar vi på ett nytt avsnitt, ett avsnitt vi inte sett tidigare. (De andra i gruppen har inte följt serien i Sverige, så de väntar med de nya avsnitten tills de eventuellt kommit ikapp.) Samma, nya avsnitt som samma dag visas i Sverige. Töntigt? Kanske det. :-) Men då har jag åtminstone något fast i tillvaron: onsdagkväll? Gray's Anatomy. Något som återkommer. Är sig likt varje vecka -- t o m något som är `som hemma'.

Ja, förutom dessa onsdagkvällar, så kikar vi ju då förstås på gamla avsnitt också, då med hela gruppen. Lite nu och då. ... Och ibland, när vi känner att vi är värda det, så kanske vi slår till med ett Grey's morgonmys! Ett Greymarathon! Nu lät det som om vi skulle ha gjort det ofta; i själva verket har det hittills hänt en gång. Men risken finns att det händer igen. ;-) Morgonmål till Grey's, så många avsnitt vi hinner med tills strömmen går.

Avdelningar