måndag 8 oktober 2007

Rodeo!

Hittade några bilder jag ännu inte visat från Delhi.

Det här var kanske andra, kanske tredje, kvällen i Indien. Vi strosade omkring Connaught Place, letade efter en restaurang. Och så hamnade vi på det här stället.

Inredningen var skum (i bemärkelsen `inte ljust') i en mörkröd ton. De spelade västerländska hittar. (Samma problem som i tidigare inlägg, "hitar"? "hittar"? "hits"? *suck* Borde väl hålla mig till ren svenska. Menmen. Vad skulle det då bli?) Servitörerna, indier givetvis, var klädda i boots, svarta byxor och västar. Cowboy-hatt, naturligtvis! I bältet hade de ett pistolhölster, komplett med en revolver. I paff/papp! Barstolarna hade, istället för en "platt" del upptill, en sadel som man satt på. De serverade tex-mex mat.

Mest imponerande var ändå sångerna de spelade; det var verkligen hit efter hit efter hit. Det var lika spännande var gång, då en låt gick mot sitt slut: vad kommer härnäst? Och vi blev inte besvikna, inte en enda gång.

Det sammantagna intrycket -- det vill säga, stället var vi satt, tillsammans med insikten om att vi faktiskt var i Indien -- var minst sagt bisarrt. Men riktigt trevligt. :-)

Avdelningar