torsdag 11 oktober 2007

Jag igen!

Har ni sett, Malin har lyckats ta en bild på mig var jag inte gör någon konstig min! Fantastiskt, non? (Bilden tagen 14 september, i Ganga Mahal.)

2 kommentarer:

  1. Kristian!
    hördu du... har du inte sett flickornas bloggar, och fotona där? dom har faktiskt lyckats ta foton på dej flere gånger där du inte gör några miner ;)
    men du menade kanske foton av endast dej?
    Oj så intressant läsning om dehär festivalerna, men tänk så besvärligt sånt skulle vara här, skulle bli ramaskri om könsdiskriminering o varför kvinnorna har såhär o männen sådär.
    Här i Karis köld idag nu på morgonen, o Manne inleder årets älgjakt, och har som vanligt litet rampfeber eller vad man ska kalla det, nervöst i flere dagar, plockas o pysslas med alla jakt-tillbehör, kläder mm. Hur skulle det kunna förklaras i Indien?
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. En så där nära bild på mig -- ensam eller med andra --, var jag inte gör miner, är väl ändå rätt sällsynt? ;-)

    Mja, jag tror inte det skulle bli ett sånt stort ramaskri. Nog gör väl männen olika saker vid exempelvis jul eller midsommar också, hemma? Oberoende av det, så är ju de flesta festivaler för bägge kön. Nu råkade bara just de här vara såna, att den ena var för dem, och de andra för dem. Och bägge hade ju sin respektive tid. Det behövs nog, det också. Och det finns nog, det också, hemma.

    Roligt att du gillade att läsa om dem! Funderade lite på om det kanske blev för många detaljer. :-) Har en förmåga att fastna för detaljer.

    Tror nog inte att det skulle vara något problem att förklara jakt, här. Det är ju trots allt ett land med tigrar och tavara. :-) Men visst, vissa skulle säkert förstå det bättre än andra. (De som bor närmare "jaktmarker" kontra de som bor långt borta ifrån, i städer eller liknande. Och även olika beroende på socialt skikt.)

    SvaraRadera

Avdelningar