måndag 8 oktober 2007

Men var hittar man en flaska vin?

Efter att några andra (ur vår lilla grupp) hade råkat på stället, visste vi att den fanns där. Någonstans. Ut längs med ghaten (har svårt att bestämma mig om det ska vara ett eller två t:n; the ghats -- ghaten? ghatten?), och så inåt land, in bland gränder knutar och vrår. Och kan ni tänka er, då jag och Malin var ute på ghat-fotosafari, så lyckades vi hitta stället!

Min lycka var gjord.

Inte bara att de hade bröd och sötsaker (typ bullar och liknande), de hade även ett helt uppslag i menyn med ostar! Jajjamen, ni läste rätt. Ostar! Lagrade ostar! Tyvärr var urvalet av ostar inte gjort riktigt enligt min smak. Det fanns bara en mögelost som inte var vit. Och det var Gorgonzola. Inget fel på det! Men för det första kunde de ha valt en annan än just G., och för det andra kunde de ha lagt till många fler av liknande slag. :-D Menmen, man tager vad man haver. Och första lilla smakbiten ost, den sältan! smaken!, den var guld värd.

Man kunde givetvis även köpa med sig ost hem! Så nu har vi (tillgång till) både bröd och ost. Frågan är, var hittar vi vinet?