onsdag 10 oktober 2007

Aldrig ensam om natten

Den senaste veckan, en och en halv, så har vi aldrig behövt vara ensamma om nätterna. Det är bara att öppna myggdörrarna och -fönstren samt tända en lampa. Då kommer det preciiis så många vänner man bara kan önska sig, och några fler.

Det vill säga, såvida man vill ha andra vänner än geckosen, mössen, råttorna och kackerlackorna.

8 kommentarer:

  1. Kristian
    menar du att ni i vanliga fall redan har sällskap av råttor o kackerlackor????
    ujuj.... låter inte trevligt alls... du är väl beredd på att Linda kan anse det tryggast att du hålls på balkongen i kylan tills alla basillusker du möjligen hämtar hem har frusit ihjäl
    Håll myggnäten tätt!!!

    SvaraRadera
  2. Jo, en veckas karantän, tror jag det får bli, eller i alla fall ett långt, hett bad...
    Verkar till och med vara fler flygande varelser än det var hos Sara och Hans på Värmlands Näs i somras... HUGGA!

    SvaraRadera
  3. Inte många råttor, mer möss då. Och inte många kackerlackor -- men en enstaka kompenserade sitt ringa antal (1) med att vara lite större: drygt fem centimeter eller så, men då räknar jag med sprötena!

    Och nu har en av oss fått i sig amöba. Trots att personen ifråga var väldigt försiktig med vad som åts... Så att jo, kan väl förstå tankarna ni har kring karantän. :-)

    SvaraRadera
  4. Er.. Ja, vi har ju sett fler kackerlackor än den enda stora, även om det inte varit så ofta.

    SvaraRadera
  5. Men Kristian.... "nån har fått i sej en amöba".... vad gör man åt sånt? hur vet man att man fått i sej nåt sånt? förklara bums....
    uuuuuuuh

    SvaraRadera
  6. Mm, för det första är det väl inte "en" amöba. Utan mer plural i en öppen bemärkelse. Personen har fått amöba. De vet för att de tagit alla möjliga prover och ultraljud. Levern var förstorad m m. Återbesök om en vecka.

    Man får det i sig genom att äta inte-så-ren mat. Kanske färskpressad fruktjuice, kanske något annat. Finns att välja på, om vi säger så. ;-)

    SvaraRadera
  7. o vad får man för symtom, hur vet man att man fått nåt sånt o vad viktigare, vad kan man göra åt det?

    SvaraRadera
  8. Hon hade väldigt, väldigt ont. Så det verkar som att åtminstone just det inte är något man går och dras med utan att märka det.

    Hon skulle gå på en kur i en vecka, och sen återbesök för att kolla att allt var bra. Lät som att det typ skulle vara allt; en veckas kur. Hon mådde mycket bättre redan efter en dag in i kuren.

    SvaraRadera

Avdelningar