måndag 5 januari 2009

Vecka 21

Magen den växer och växer. Ja, Lindas alltså. Nu har vi sett lillingen på bild igen också! Växte enligt schemat, s a s, och verkade pigg och glad.

När vi kikade in låg han och sov på ena armen, med benen i kors. När hon märkte att vi tittade på, sprattlade han lite till; satte hälen i marken någon gång med fart. Dock kändes det ju inte någonstans, då vägde hon inte mer än omkring 280g.

Det är dock ett par veckor sedan dess nu, och vid det här laget kan han väga upp emot 400g. Vilket också gör att hennes tilltag märks bättre. Linda känner nu och då att han vaknar till och rör på sig, och vi har båda känt sparkarna.

Linda mår fortsättningsvis bra, även om hon flåsar lite mer än vanligt när hon går uppför trapporna. ;-)

Då vi ännu inte vet könet på lillingen har jag valt att skriva "han" och "hon" om vartannat här, istället för det mer klumpiga "han/hon" varje gång. De flesta verkar dock tippa på att det är fråga om en "han". Vi får se. :) I maj.

Grattis!!, förresten, till både Tuva och Daniel, som fötts här omkring jul och nyår.

Bilden är igen tagen från Vårdguidens Graviditetskalender. Valde bild på baby den här gången, istället för mamma + baby, för man måste fortsättningsvis ha förstoringsglas för att se någon skillnad från vecka till vecka, där.

Avdelningar