måndag 22 december 2008

Vecka 19

Redan i över en vecka ska lillingen kunnat göra miner och grimaser. Ska den bli något som sin far, så lär han/hon redan börjat öva minspelet! Just nu händer det dessutom mycket i hjärnan; de små grå växer fram och liknande. Lillingen är känslig för ljus, och kan reagera på buffar och ljud.

Har inte känt något buffande tillbaka ännu dock, men det kommer väl. :-D Snart ska vi få se honom/henne igen också! Hoppeligen kommer vi att ha en bild med hem då också. Trots att magen växer i betryggande takt, så känns det ju alltid ännu bättre ju fler bekräftelser man får på att allt är som det ska vara.

Just nu kan den väga omkring 260-280g och sträcka sig 18cm från huvud till stjärt. (... Undrar du också om det är någon skillnad alls mellan den här bilden och förra? Det gjorde jag med. Det är nog det, men minimalt. Nåväl.)

Bara knappt två veckor till halvvägs nu!

Linda har haft lite känningar av ditt och datt; jobbat lite mindre med massage. Men i stort sett mår hon bra! ---Och fortfarande inga noijor! Varken för eller emot något. Vilket jag kan tycka är lite tråkigt. ;-)

Källor: Vårdguiden v18, v19 (varifrån bilden var); Growingpeople.

Avdelningar