onsdag 9 september 2009

Mera grafer!

Eftersom detta med grafer verkar vara så uppskattat ([1], [2], [3]), så tänkte jag bjuda på några till! Men den här gången handlar det inte om grafer om löpning, utan om bloggen.

Tyckte nämligen det var så fascinerande att se hur många fler det kom då Linda skrev sina inlägg ([4], [5]). Titta här, detta är fr o m 9 augusti till 8 september. Gröna prickar är dagar då jag gjort inlägg; bruna är då det är Linda som hållit i pennan.
Lite roligt är också att se vilka ni är!, eller åtminstone var ni sitter då ni läser detta. Här är besökare uppdelat på först land, sedan stad.

Sen kan man ju också titta lite varifrån ni hittat hit; som synes hittar de flesta av er hit ifrån Facebook. Samtidigt är det ett ansenligt antal som hittar hit ifrån Fatimas blogg! Roligt. :)


Att det mest populära inlägg under den senaste månaden var Lindas första, "Plötsligt händer det", behöver jag säkerligen inte nämna; det förstår ni redan. Sen är övriga populära inlägg en historia för sig --- något jag kanske återkommer till vid tillfälle! Men jag tror att ni känner er mätta på grafer och tabeller just nu.

Avdelningar