söndag 21 februari 2010

Hösten 2009

Ni vet ju vad jag gjorde för ett år sedan, och under sommaren, och nämnde ju även att jag studerade på hösten 2009.

Började, som ni minns, på både specialpedagogik och d-kursen i religion. Bägge är på hälft -- av goda skäl (i ordets bägge bemärkelser).[1] D-uppsatsen skriver jag färdig vid tillfälle; det är inte bråttom. Det har heller ingen egentlig praktisk betydelse för mig på något sätt. Men vore ju kiva att avsluta det, då jag ändå gjort så pass mycket jobb redan. Specialpedagogiken skulle jag gärna fortsätta med, men som det nu ser ut så blir det inte inom en snar framtid.

Jag ska inte gå in på vad uppsatsen i religion handlade om -- ni som är intresserade, om ni finns, får fråga --, men jag kan ju visa hur det kunde se ut här hemma, under hösten. Hade nämligen hjälp vid studierna.


Pappa och Ellen studerar

Pappa och Ellen studerar

Pappa och Ellen studerar


Bilderna är tagna av Linda, 13 oktober 2009.


EDIT 21/2, 12:02 : Efter att ha sett inlägget uppe, så måste jag säga att det syns ju vad för ämne jag och Ellen studerar, eller hur? I bakgrunden: dopljus; Jungfru Maria; krucifix; heligt vatten; mm... Nästan lite komiskt.[1] Utan att gå in på det närmare nu -- kommer mer någon gång, kanske lagom till våren 2011? --, men kort sagt för den som inte vet: har äntligen fått jobb. Som lärare.