torsdag 21 maj 2009

En dotter.

Nu har nedräkningen stannat -- en halv vecka före beräknat datum. Födseln gick fantastiskt bra. Och hon är fantastiskt fin. Förstås. Vägde 2,9kg och mätte 50cm. Inte så stor, kan man tycka, men helt lagom, givetvis. ;) Namn har hon ännu inte. Det kommer.

Hon föddes den 17 maj --- så hädanefter kommer hela Norge flagga för henne. (Vilken nordbo hon är! Halv svensk; halv finsk; född på Norges nationaldag.) Och sedan måndag har vi varit hemma.

Vi är förstås trötta, som sig bör, men tycker det går bra överlag. Som ni märkt på hur länge det tog förrän det här inlägget kom hit, så har vi dock --- minst sagt --- händerna fulla.

Men nog skrivet nu. Ni vill förstås se henne.





7 kommentarer:

  1. En sån gooer en... Massor Grattisar ti hela familjen!!!
    Kram Mia å ungarna

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara kort, helt fantastiskt. Jag blir helt blödig och rörd, ni har så fina allihopa:) Nu får Johan passa sig, nu blir frugan hans sugen här haha:) Säg till när ni har tid och ork, så vill vi kommer över och se på underverket. Förstår att det är mycket omkring er nu, men som sagt, säg gärna till. Ge en stor kram till Linda!

    Jag kämpar på med springandet, jag är ju såklart ljusår från eran nivå, men han får allt dras med mig. Jag tycker det är roligt, även fast jag är helt slut efter 5 km haha. Men vad gör man inte för att röra på fläsket lite? :)

    SvaraRadera
  3. hon har din näsa krisse! =)//Sandra

    SvaraRadera
  4. Man får säga grattis...gud så söt hon är :0)

    SvaraRadera
  5. En liiten söt flicka... grattis till er båda!
    lova att aldrig klä ut henne till en telefonlur... =)
    Camilla

    SvaraRadera
  6. Tack och tack! allihopa! :-D

    @Sandra: Ja, visst har hon!! Hur ska detta gå...

    @Camilla: Eh heh heh... Man vet aldrig. ;)

    @Melanie: Det er bare så ni kommer!

    SvaraRadera

Avdelningar