onsdag 5 oktober 2011

E's leende var smittsamt! (Och sanningen bakom glädjen.)


Ni som kikat på bloggen har ju njutit av Ellens gladlynthet i de senaste två inläggen[1, 2] -- men ni är inte de enda. Som bekant var det ett bidrag till Fotosöndags tema glädje. Tillika var det sistnämnda ett samarbete med nättjänsten Tavlogram, och man hade möjligheten att vinna en tavla.

Ellen var med bland de nio finalisterna -- och faktiskt blev det hennes leende som kammade hem det hela.

Vi väntar alltså nu med spänning på att få hem en tavla. Beställde den på vanligt sätt via deras sida, och allt verkade gå väldigt smidigt. Så kanske något att kolla in, ifall du söker överraska någon med en tavla?


... Vid det här laget känner jag att det är dags att avslöja hemligheten bakom leendet. Om sanningen ska fram är det nämligen så här, att Ellen har kommit in i "kiss och bajs-åldern". Jajjemen. Två och ett halvt, och det finns inget roligare än uttrycket "bajs i butiken". Det utlöser hejdlösa skrattattacker, och är vad som var så underhållande då bilden togs. Avslutar med de orden. Bajs i butiken på er alla!

3 kommentarer:

  1. Visst är det härligt att bli påmind om känslan när man kiknade av skratt. Synd att vi förlorar/förtränger förmågan som äldre. "Bajsic" humour;-)

    SvaraRadera
  2. Än en gång; fantastiskt fin och söt modell! Härlig bild! :)

    SvaraRadera
  3. @Per: Visst är det! Det kanske låter oss påminna oss om vår förmåga, också. [...] Innanför hemmets trygga väggar i a f. ;)

    @lillo333: Tack! Och det är hon verkligen. :D

    SvaraRadera

Avdelningar