måndag 14 februari 2011

Twöparsällskapet Löpviljan

Ni som någon gång kastat ett getöga på kolumnen till höger vet ju att jag Twittrar (@krissen). Om ni har något hum överhuvudtaget om mig, så vet ni också att jag stundom beger mig ut på springturer.

Som nämndes i det förra inlägget är nästa utmaning Stockholm Marathon. Där kommer bägge aktiviteter att kombineras, löpning och kvittring. I november startades nämligen ett inofficiellt litet twitter-löplag! Ett gäng twittrare med siktet inställt på Stockholm Marathon. Twöparsällskapet Löpviljan.

Texten nedan är saxat från vad jag skrivit på Twöparsällskapets "varför är jag med i ett twitterlag"-sida:


Normalsituationen är att jag springer ensam. Men det är skönt att stundom glädjas med någon över ett pers på hemmarundan eller nyfunnet spritt i benen. Att stundom förbanna vädergudar och diverse andra orsaker som för tillfället kan agera taggar i den ros som annars kallas löpning. Där kommer twöparna in i bilden. De twittrande löparna. Kort sagt: de är alltid där. 

Eftersom jag inte är med i en annan förening el. dyl., så kändes det roligt med ett rent twöparlag.Twöparsällskapet Löpviljan. 

För mer om ämnet twittrande löpare, läs gärna @stefangelfgren:s blogginlägg Löpning och twittergemenskap!
Twittrar du? Springer men utan förening? Ska du också springa Stockholm Marathon? Jamen häng på oss då! Twitterstöd och -pepp och så ses vi i Stockholm den 28 maj!

Avdelningar