torsdag 30 augusti 2007

Bloggen öppnad och inbjudningar skickade!

Det bär ju snart iväg till Indien -- mer om detta senare ;-) --, och har tänkt lägga upp en blogg var jag skriver nu och då, om ditt och datt, stort som smått. Om vad som händer där nere, runtomkring och allt det där. --Lika bra så; så slipper jag maila er en-och-en.

Den här bloggen är bara för inbjudna, det vill säga att det bara är ni som fått epost-inbjudningar som kan logga in er. Ni kan ju skriva kommentarer till alla inlägg också; så ni vet att det inte heller är andra än inbjudna som kan se det.

Om det är någon som inte är inbjuden, men som ni tror är intresserad -- säg till!, så skickar jag en inbjudan.

Jag hoppas, förresten, att ni ursäktar att ni måste registrera er. Men det är svårt att begränsa vem som får läsa, om det inte är en registrering någonstans. Jag kan säga att jag varit registrerad på Google (för olika tjänster; de har en hel del annat än nätsökning) och har aldrig haft några problem. Jag litar att de inte lämnar ut epost-adresser till såna som skickar spam eller liknande. Den informationen är väl i och för sig onödig, nu, eftersom Du redan har registrerat Dig, då Du läser detta; men ifall någon som inte registrerat sig undrar, så...


Till saken! Det bär iväg, och här kommer att stå vart och vad. :-)

Men nu, nu är det dags för morgonkaffe! Och sen iväg, ut i Göteborg, på en förberedelsekurs för -- just det -- Indien-resan.

Hej så länge!

och

Välkomna hit! :-)

Avdelningar